English (UK)Romanian (Ro)

~ Despre noi ~

Ovidius Golf Club își propune să dea naștere unor momente unice, aducând poezia în jocul de golf. La fel cum Ovidius, patronul spiritual al acestui club, alătura poezia și dragostea, și noi dorim ca îndrăgostiții de golf să-și poată manifesta și împărtăși această bucurie cu cei care simt la fel.

Succesul în golf depinde mai puțin de puterea corpului și mai mult de puterea minții și a caracterului, de simțul de fairplay, de respectul față de ceilalți și de tine însuți. Toate acestea te pot face un adevărat jucător de golf. Competiția este în permanență cu tine însuți iar plăcerea de a juca vine din împărtășirea jocului cu cei ca tine.

Poți caracteriza viața unui golfer după modul în care ține crosa, ritmul vieții sale se simte în ritmul jocului său de golf. Ovidius Golf Club te provoacă să fii tu însuți, să ai aportul personal la păstrarea valorilor din golf. Te provocăm să te dedici susținerii și promovării acestora către viitorii iubitori de golf.

Dezvoltarea unui grup omogen, cointeresat în proiecte, cu un scop atât de simplu ca jocul de golf, poate face diferența în fața găsirii unor soluții practice cu scopul de a crea un mediu propice dezvoltării golfului românesc. Beneficiile unor acțiuni vor avea ecou atât pe termen scurt, pentru iubitorii de golf, cât și pe termen lung pentru generațiile următoare care vor fi educate în spiritul etichetei, al eleganței, al unui mod de viață bazat pe respect. Toate acestea pot fi inspirate prin golf.

Golful este o călătorie în care ori de câte ori te aventurezi înveți un lucru nou, atingi un sentiment proaspăt sau regăsești acel ceva de care aveai nevoie înainte de a păși pe verdele terenului. Reîntoarcerea din acest periplu cere de la sine un moment de răgaz, până la întoarcerea la normal, un moment de poveste, în care împărtășești celor din jur experiența ta. Ce poate fi mai plăcut decât un cognac cu membrii clubului tău, alături de care reintri în realitate, aducând cu tine și primind suvenirurile unui moment unic? Discuții spumoase și prietenoase din care se nasc noi perspective în viața fiecăruia dintre noi.